Tuesday, 20 December 2011

PMr results

hey korang :) 22 hb nyy results nak keluar lha , takot + cuak , HAHA xD same je lha 2 kan , ape lha aku nyy , eh korang yang ambik results 2 , takk cuak ke ? takpe lha kan , tawakal je lha kan :)
chill xD

Tuesday, 13 December 2011

need someone

hm , aku busann sangat , aku nak carik sorang laki yang pandai jage hati aku and boleh kekal lame sikit , nie tiap couple aku mesti ade pompuan laen lha , grr ! germ je ,

Monday, 12 December 2011

eerr ! nasib -2 :(

tadi layan FB , tibe -2 ade sorang mamat nie like status aku punye lha banyak , then dP aku macaan twin die cakap , caer pulak die cakap macam tuu , haha , kiteorang chat -2 jap , sampai bile aku tersuke die , aku cakap dengan die yang aku bukan twin , die tak nak layan aku da , mybe die marah kowt , sebab die suke budak twin >,< , err ! nasib -2 :D

Thursday, 24 November 2011

busann

heyp ! busann sangadd lha petang nie , hmm , takk tau nakk buadd pe , kalau salu onlne je , borink pilakk kan , hee , nakk keluar pulakk hujan , pehh ! busann -2 ,

Tuesday, 22 November 2011

aBout mE

name aku aimy nur hanifah , boleh panggil aimy atau hanny :) jenis aku , aku suke berkawan dengan sape -2 je , takk kesah laki atau perempuan , cume aku takk suke kawan makan kawan je , kalau nakk berkawan pon , biar yang elok -2 , aku stay kadd rawang , selangor , korang tau kadd mane ? takk tau ? kesah pulakk aku kann , then lupe nakk cakap , aku takk suke orang yang da berkawan dengan aku , lame -2 die lupe aku , paling H A T E lha , haha , jangan terase erk , soryy , nakk cakap korang takk suke aku ? ahh ! suke aty , takk heran lha :p

Wednesday, 13 April 2011

13 apriL 2011..

ptg ak de training bola jaring..huh!pnt gle seyh!!men at pdang yg pnow nn lecak2..abes ksot tola ak..elok2 wne ptey tros jdy cklat..hahah..nseb bex an coklat cdburry..klo x..ak da mum2 da cklat uh..ak da r cke cklat2 ny..huhu...cox pon de traing g..rr!!mls ak atg..pnt r..mgu dpn da lwan..ffuuhh!!!g pnat t..byk tola uh nx lwan..ich3...

Friday, 8 April 2011

tntG ak..

nme ak aimy..tpy kowg ley pgl ak aimy,adq ow tecik..2 nme yg owg at cny bce pgl ak..jns ak,ak cke mbe nn cpe2 je..acl an jgn gdik2 r..xcke r..cpe ace nx mbe nn ak ny..ley je..xkca..